SkipNavigation


ServiceNavigation

  • Nyheder
  • Kontakt
  • Alle medarbejdere
  • Tilmeld nyhedsbrev
  • English
  • Print
  • add this

Kantiner

- et åbent menukort

Kommunens kantiner, kulturhuse og idrætsanlæg har omkring 40 spisesteder. Og selvom disse spisesteder kun serverer 4,5% af de offentlige måltider, er de vigtige, fordi måltiderne giver borgerne smag for kommunens politiske visioner omkring mad og måltider. På den måde er måltiderne det åbne og tilgængelige menukort for det, der sker på madområdet i kommunen.

Mere økologi i gryderne
Københavns Madhus har især bistået med at kvalitetssikre måltiderne, højne økologiforbruget og tilbyde relevante kursusaktiviteter om at finde potentialet i økologi som markedsføring og at få økonomien til at hænge sammen med det kunderne vil have og de høje politiske økologimål.

Arbejdet med økologi i lige netop disse typer spisesteder har sine udfordringer. Københavns Kommunens kantiner, kulturhuse og idrætsanlæg har omkring 40 spisesteder, som har madtilbud for borgere og brugere. Over halvdelen af disse steder er bortforpagtede via et udbud.

På en måde kan man sige, at maden på disse spisesteder er til offentlig skue  - og det er her den gode hverdagsmad skal slå de dårlige fastfoodtilbud af banen. Det er samtidig en kamp om kunderne, da det enkelte køkken skal drives som en forretning, og det kræver mod at lægge sig ud med hapsdog, klassisk smørrebrød og gamle vaner. Derudover er spisestederne meget forskellige hvad angår gæster og beliggenhed, men også mht. deres driftsformer og forvaltningsmæssige tilknytning.

koek_2_2000x545.jpg

kontakt
Pia

Pia Haaning Rasmussen
Programleder
Direkte tlf: 40 90 91 08
pia@kbhmadhus.dk
Download visitkort

  • Københavns Madhus
  • Bastbygningen
  • Ingerslevsgade 44
  • 1705 København V
  • kontakt@kbhmadhus.dk
  • +45 : 4090 9109