SkipNavigation


ServiceNavigation

  • Nyheder
  • Kontakt
  • Alle medarbejdere
  • Tilmeld nyhedsbrev
  • English
  • Print
  • add this

Køkkenløftet i praksis

Køkkenløftet er et udviklingsprojekt for bedre mad og måltider. Navnet understreger dobbeltheden af projektets målsætning: Vi ønsker at løfte kvaliteten i de offentlige køkkener og måltider, og samtidig ønsker vi, at institutions- og køkkenpersonalet afgiver et løfte på at ville forandringen.

En institution, der tilmelder sig Køkkenløftet, siger helt overordnet ja til:

  • At gå ind i et udviklingsforløb, der handler om at løfte kvaliteten af måltiderne.
  • At blive vurderet af to konsulenter og få udarbejdet en rapport, der indeholder en vurdering af institutionens mad og måltider.
  • At indgå i et fremadrettet udviklingsarbejde.

Kernen i Køkkenløftet er vurderingen af måltidskvaliteten. Derfor er det alle de faggrupper, der har indflydelse på institutionens måltider, der vil blive vurderet og indgå i det samlede resultat.

Køkkenløftet arbejder derfor med et tværfagligt løft, der involverer både køkkenpersonale, ledelse og måltidets værter som fx pædagogisk personale, plejere mv.

Læs mere om Køkkenløftets forskellige dele her.

koek_2_2000x545.jpg

Køkkenkvinde-med-æble-190px.jpg
Ring mig op

Har du spørgsmål, ideer eller bare lyst til at høre mere om Køkkenløftet? Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest muligt.

  • Københavns Madhus
  • Bastbygningen
  • Ingerslevsgade 44
  • 1705 København V
  • kontakt@kbhmadhus.dk
  • +45 : 4090 9109