SkipNavigation


ServiceNavigation

  • Nyheder
  • Kontakt
  • Alle medarbejdere
  • Tilmeld nyhedsbrev
  • English
  • Print
  • add this

Mad i sociale institutioner

- fordi alle har ret til et godt måltid mad.

Bosteder for handicappede, psykiatriske institutioner, børnehjem, væresteder og herberger er ligeså mangfoldige som de borgere, der bruger og bebor dem. De fleste er særligt udsatte borgere med enten psykiske eller fysiske udfordringer, og de har især brug for god og sund mad.

Mange af de sociale institutioner er døgninstitutioner. Maden og måltiderne i de sociale institutioner skal være med til at skabe hjemlige rammer for de spisende og beboerne, der er helt afhængige af, at den mad de får passer præcist til deres individuelle behov, for de har ikke noget alternativ.

Københavns Madhus har arbejdet med at udvikle måltiderne på de sociale institutioner gennem Køkkenløftet og økologiomlægning. Begge dele virker og har kunnet engagere både ledelse og køkkener. Arbejdet i sociale institutioner tager udgangspunkt i den enkelte borgers behov og udfordringer, hvilket er afgørende for, om måltidet bliver en god oplevelse for den spisende.

Se, hvordan Lynghuset arbejder med mad og livskvalitet:

kontakt
Marianne Mollerup

Marianne Mollerup
Projektmedarbejder
Direkte tlf: 23 72 82 40
marianne@kbhmadhus.dk
Download visitkort

  • Københavns Madhus
  • Bastbygningen
  • Ingerslevsgade 44
  • 1705 København V
  • kontakt@kbhmadhus.dk
  • +45 : 4090 9109