SkipNavigation


ServiceNavigation

  • Nyheder
  • Kontakt
  • Alle medarbejdere
  • Tilmeld nyhedsbrev
  • English
  • Print
  • add this

Mad i sociale institutioner

Alle har ret til et godt måltid mad.

Bosteder for handicappede, psykiatriske institutioner, børnehjem, væresteder og herberger er ligeså mangfoldige som de borgere, der bruger og bebor dem. De fleste er særligt udsatte borgere med enten psykiske eller fysiske udfordringer, og de har især brug for god og sund mad.

Maden og måltiderne i de sociale institutioner skal være med til at skabe hjemlige rammer for de spisende og beboerne, der er helt afhængige af, at den mad de får passer præcist til deres individuelle behov, for de har ikke noget alternativ.

I Københavns Madhus har vi arbejdet med at udvikle måltiderne på de sociale institutioner gennem både  Køkkenløftet og økologiomlægning. Vores metoder er velafprøvede og tager udgangspunkt i den enkelte borgers behov og udfordringer. Vores erfaringer viser nemlig, at det er afgørende for, om måltidet bliver en god oplevelse for den spisende.

Rådgivning
Vi er af den overbevisning, at mad og måltider påvirker hele arbejdspladsen og hele samfundet. Derfor har vi fokus på både maden på tallerkenen, mad for medarbejdere, mad til den enkelte, gode indkøbsaftaler og bæredygtig produktion. Vi rådgiver om implementering af koncepter, vi underviser og vi er af den overbevisning, at mad og måltider påvirker hele arbejdspladsen og hele samfundet. Læs mere om vores rådgivningsforløb om mad, måltider og økologi her.

kontakt
Marianne Mollerup

Marianne Mollerup
Projektmedarbejder
Direkte tlf: 23 72 82 40
marianne@kbhmadhus.dk
Download visitkort

  • Københavns Madhus
  • Bastbygningen
  • Ingerslevsgade 44
  • 1705 København V
  • kontakt@kbhmadhus.dk
  • +45 : 4090 9109