SkipNavigation


ServiceNavigation

  • Nyheder
  • Kontakt
  • Alle medarbejdere
  • Tilmeld nyhedsbrev
  • English
  • Print
  • add this

Om kvalitetsløft

Kvalitetsløft af mad og måltider på institutioner.

Københavns Madhus har udviklet et redskab til at vurdere kvaliteten af de måltider, der tilberedes og serveres i de kommunale institutioner, på plejehjem, i daginstitutioner, sociale institutioner, kantiner osv. Vi kalder det Køkkenløftet.

Hvad er Køkkenløftet?
Køkkenløftet er en mulighed for kommuner, regioner, private og offentlige institutioner samt fra forvaltning til køkkener for at få et eftersyn af kvaliteten af maden og måltiderne. Det gør vi ved hjælp af en kortlægning. Den fokuserer på kulinarisk kvalitet, råvarekvalitet, måltidets sociale og fysiske rammer, ernæring og på ansvar, tværfaglighed, kommunikation og ledelsens rolle i måltidet.

Køkkenløftet arbejder målrettet med:

  • Maden - råvarekvalitet, smag og menuplanlægning.
  • Måltidet - værtskabet, respekten og de fysiske rammer.
  • Organiseringen - arbejdsglæde, kommunikation og tværfagligt arbejde om mad og måltider.

Kortlægningen og konklusionerne udgør grundlaget for et videre udviklingsforløb med fokus på potentialet i den enkelte institution. Vi har assisteret mange institutioner til en højere kvalitet i ernæring, mad og måltider og skabe større arbejdsglæde blandt medarbejderne. Og metoden er velafprøvet - vi har gennemført 250 fulde udviklingsforløb, som er skræddersyet til forskellige institutionstyper.

  • Københavns Madhus
  • Bastbygningen
  • Ingerslevsgade 44
  • 1705 København V
  • kontakt@kbhmadhus.dk
  • +45 : 4090 9109