SkipNavigation


ServiceNavigation

  • Nyheder
  • Kontakt
  • Alle medarbejdere
  • Tilmeld nyhedsbrev
  • English
  • Print
  • add this

Kenneth Højgaard

Kvalitetschef

Kenneth Højgaard er kvalitetschef i Københavns Madhus. Han har siden 2007 været med til at udvikle det skolemadskonceptet EAT, hvor han er en del af produkt-udviklingsteamet.

Kenneths baggrund en både teknisk og praktisk inden for tilberedning af mad, og han har en stor interesse for krydsfeltet mellem gastronomi og videnskab. Kenneth har været ansat på Suhrs Seminarium, hvor han har undervist i fødevarekvalitet, -teknologi og -mikrobiologi samt køkkenmetodik.

Kenneth er god til at vurdere den kulinariske kvalitet af maden, og han har et ambitiøst men dog pragmatisk forhold til gastronomi i store såvel som små køkkener.

Kenneth er uddannet kok fra Søllerød kro og har arbejdet nogle år som kok på Restaurant Barcelona, før han blev uddannet levnedsmiddelkandidat fra Landbohøjskolen. Kenneth indgår i Københavns Madhus´ ledelse.

KennethSoerenHoejgaard.jpg

Kenneth Højgaard
Souschef og kursusansvarlig
Direkte tlf: 60 80 07 08
kenneth@kbhmadhus.dk
Download visitkort

  • Københavns Madhus
  • Bastbygningen
  • Ingerslevsgade 44
  • 1705 København V
  • kontakt@kbhmadhus.dk
  • +45 : 4090 9109