SkipNavigation


ServiceNavigation

  • Nyheder
  • Kontakt
  • Alle medarbejdere
  • Tilmeld nyhedsbrev
  • English
  • Print
  • add this

Kantineudvikling

5. juli 2016

køkkenfolk-med-gulerødder-190px.jpg

Udgivet: 07.05.2016
Forfatter: Københavns Madhus
Download: Kantineudvikling

Kantinemaden i Danmark er i rivende udvikling og kunderne/medarbejderne lægger i stadig højere grad
vægt på madens kvalitet, herunder mere økologi og sundere mad. Udover gladere kunder kan mere økologi og højere kvalitet også være en løftestang til nyt liv og inspiration i kantinekøkkenet.

Københavns Madhus har medarbejdere med vidt forskellig baggrund. Vi er madhåndværkere og madspecialister, undervisere og lærere, planlæggere og projektmagere, produktudviklere, ernærings- og storkøkkenkyndige, formidlere og designere m.m.

Vi har mange kompetencer at gøre godt med og kan tilbyde rådgivning og inspiration i forbindelse med økologiomlæginnger og udviklingsforløb.

I dette hæfte kan du læse mere om, hvad vi kan tilbyde til både offentlige og private kantiner.

Til topSidst opdateret 11.05.2017

  • Københavns Madhus
  • Bastbygningen
  • Ingerslevsgade 44
  • 1705 København V
  • kontakt@kbhmadhus.dk
  • +45 : 4090 9109