SkipNavigation


ServiceNavigation

  • Nyheder
  • Kontakt
  • Alle medarbejdere
  • Tilmeld nyhedsbrev
  • English
  • Print
  • add this

Nyheder

  • Københavns Madhus på Folkemødet 2017Kom og hils på os på Folkemødet 2017!
    12.06.2017

  • aeldre_4_190x190.jpg

    For 25 millioner kroner varm madDer er et enormt behov for nytænkning af, hvordan ældremaden skal se ud i fremtiden. Derfor falder regeringens pulje på 25 millioner på et tørt sted, skriver Anne-Birgitte Agger, administrerende direktør i Københavns Madhus, på Altinget.dk
    02.06.2017

  • Logo_DK Spiser Sammen

    Danmark Spiser Sammen: Mad, samvær og fællesskab!Se billeder fra vores arrangementer under Danmark Spiser Sammen.
    30.04.2017

  • eat_brand_1_190x190.jpg

    Har din skole brug for rådgivning om EAT?
    30.04.2017

  • boernemad_5_190x190.jpg

    Temadag i Kastaniehuset: Madlavning i børnehøjdeDer var madlavning i børnehøjde, da vi holdte temadag i den integrerede institution Kastaniehuset.
    27.04.2017

  • Salgsmateriale_forside

    Børnenes Madhus giver grydeskeen videre til børn og ungeI Børnenes Madhus kan børn og unge hakke, snitte, smage og dufte sig igennem kortere eller længere kurser i køkkenet. Færdighed, råvarer og måltidet er det faglige omdrejningspunkt.
    26.04.2017

  • Logo_DK Spiser Sammen

    Kom med, når Danmark spiser sammen!Under Danmark Spiser Sammen holder vi sammen med vores samarbejdspartnere 3 arrangementer med mad, samvær og hygge.
    20.04.2017

  • Historisk løft til ældremaden_190*190

    Historisk løft til ældremaden65 kommuner har søgt om cirka 300 mio. kr. fra den såkaldte køkkenpulje til at forbedre og forny køkkener på plejehjem og dermed give de ældre bedre madoplevelser. I den anledning slår direktør i Købehavns Madhus, Anne-Birgitte Agger, et slag for, at vi nu har muligheden for at bryde ældremadskomplekset - og at bolden ligger hos kommunerne.
    11.04.2017

  • Brændenældesuppe_190

    Brændenældesuppe med ramsløgSpis ukrudt! De nye, spæde blade fra brændenælder egner sig godt i brændenældesuppe. I månedes opskrift får du en lækker opskrift på brændenældesuppe med ramsløg og muslinger her.
    11.04.2017

  • boernemad_1_190x190.jpg

    Det sker i aprilI april måned sætter vi mad til ældre og børn på dagsordenen.
    04.04.2017

  • Madkoloni

    Madkoloni Bornholm: Så er testklasserne fundet!12 klasser fra 10 københavnske folkeskoler har ansøgt om at komme med på Madkoloni Bornholm. Og nu har vi fundet de to klasser, der skal tilbringe en uge på madlejrskole på solskinsøen.

    23.03.2017

  • aeldre_1_190x190.jpg

    Ældremaden får et løft i Roskilde KommuneMåltiderne skal være meningsgivende, maden skal produceres tæt på borgerne og tilberedes af lokale, økologiske råvarer. Sådan lyder Roskilde Kommunes mål for de måltider, der serveres på kommunens 9 plejecentre og 2 rehabiliteringsafdelinger. Derfor har al køkken- og plejepersonale i kommunen været igennem et opkvalificerende forløb i Københavns Madhus.
    21.03.2017

  • Madkoloni

    Madkoloni Bornholm: Tak for alle ansøgningerneAnsøgningsrunden til Madkoloni Bornholm er afsluttet.Vi har modtaget ialt 10 ansøgninger fra skoler, der gerne vil være testklasse på madlejrskolen. Vi takker for interessen.
    14.03.2017

  • kort

    Lollandske økologer skal levere mad til KøbenhavnLolland Kommune inviterer nuværende og kommende øko-producenter til møde om nyt samarbejde med København. Kommunen bliver en del af 'Madfællesskabet', der også tæller Bornholm og Lejre Kommune. Målet er mere økologisk mad til de københavns institutioner.
    13.03.2017

  • Logo_m_ramme_190x190

    Kvalitetschef valgt ind i Økologisk Landsforenings nye bestyrelseØkologisk Landsforenings medlemmer har valgt en ny bestyrelse på generalforsamlingen den 10. marts. Kvalitetschef i Københavns Madhus, Kenneth Højgaard, er blandt de 13 medlemmer.


    13.03.2017

  • mad_7_190x190.jpg

    Det sker i martsÅrets første forårsmåned byder på økologi, verdensmad og måltider i børnehøjde.
    08.03.2017

  • kort

    Videnseminar: scrapbogI midten af oktober afholdte Madfællesskabet et vidensseminar. Hovedpointerne fra dagen er nu samlet i en scrapbog, der giver indblik i, hvordan der blev arbejdet med de forskellige dagsordener.
    08.03.2017

  • raavare_16_190x190.jpg

    Kokke og landmænd i nyt samarbejdeHvad kan kommunale køkkener få ud af 1.000 porrer eller den sidste storkasse rødbeder her sidst på vinteren? Og kan grov purpur-hvede blive en fast del af menuen i madskoler og ældrekøkkener i København?
    03.03.2017

  • Artikel om madglæde

    Når spisebordet bliver familiens krigszoneI denne artikel udtaler Anne-Birgitte Agger sig om om ernæringsråd og gode madvaners betydning for måltidet i familien.

    Artiklen er en del af bogen Madglæde for børn – en serie af fagbøger udgivet af Vores Børn og Carlsen.

    03.03.2017

  • Madkoloni

    Madkoloni Bornholm: Skal din klasse have jordforbindelse?Har du og din klasse lyst til en lærerig og sjov uge, hvor vi sætter alt lige fra madmod og råvarer til hjerneceller og gryder i kog? Så ansøg om at blive testklasse til vores nye madkoloni på Bornholm.
    20.02.2017

  • Københavns Madhus
  • Bastbygningen
  • Ingerslevsgade 44
  • 1705 København V
  • kontakt@kbhmadhus.dk
  • +45 : 4090 9109