Nyhedsbrev august 2011
Dette nyhedsbrev står blandt andet i børnemadens tegn. Vi holder kursus om børnemad i det nordiske køkken og om, hvordan sensommerens frugt og grønt kan blive til både surt, sødt, syltet og henkogt. Efterårsmenuen for eat er på gaden. Sidst men ikke mindst glæder vi os til at se jer alle til vores økologiske markedsdag torsdag den 25. august i gården i Københavns Madhus.
"Økologisk Markedsdag den 25. august
markedsdag-394px.jpg
I forbindelse med Copenhagen Cooking holder Københavns Madhus økologisk markedsdag. Kom og mød økologiske producenter og leverandører til kommunens institutioner. Der bliver brandvarme bål, iskolde oplevelser, nybagte brød og pølser til prøvesmagning. Ved markedsdagen kan du samtidig se resultatet af fotografen Brian Bergs tur rundt til 300 institutioner - i den flotte portrætserie af køkkenmedarbejdere i Københavns Kommunes institutioner og deres mad. Udstillingen vises i salen og er blevet til i forbindelse med kampagnen ØKOLØFT 75%.
Find praktiske informationer om markedsdagen her
"Københavns Madhus og Madelaines laver pølseværksted
9_ko_394x231.jpg
Tag børnene med til Mad Foodcamp og lad dem give Københavns Madhus og Madelaines en hånd i vores pølseværksted. Vi har brug for børn, der kan hjælpe med at samle urter til farsen, og til gengæld byder vi på smagsprøver, når pølserne har været en tur på bålet. Vi bager også brød på bålet og laver ketchup, for det skal der til. Det foregår lørdag den 27. august på Refshaleøen.
Læs mere om Mad Foodcamp her
"Konference - Mere end bare børnemad
10_394x231.jpg
Den 31. oktober slår Københavns Madhus dørene op for alle, der arbejder for og med fælles måltider i landets daginstitutioner. Dagen handler om alt det, dejlig mad og fælles måltider kan bruges til, når man arbejder med børn. Der bliver oplæg, diskussioner, udveksling af erfaringer, praktiske workshops og dejlig mad fra Københavns Madhus´ børnemadsmenu.
Se invitationen og tilmeld dig her
"Få inspiration til børnemad i det nordiske køkken
piger-med-rabarber-394px.jpg
Kom til kursus og lær at lave børnemad med udgangspunkt i "Det nordiske køkken". Vi laver mad, der afspejler vores klima, traditioner og sæsonernes skiften, vi smager på de nordiske råvarer for at finde grundsmagene, og vi ser på, hvordan vi lærer børnene at smage på maden. Der er også stadig ledige pladser til inspirationsarrangementet "Surt, sødt, syltet og henkogt". På to eftermiddage i Københavns Madhus genopliver og moderniserer vi de gamle dyder med at lave forrådskammer. Vi sylter surt og sødt og henkoger årstidens bær, frugter og grøntsager.
Læs mere og tilmeld dig her
"Dejlig efterårsmad på EAT-menuen
eatmenu-efterår394px.gif
Efterårsmenuen for EAT er godt i gang, og i disse dage får børn i børnehaveklasserne og deres forældre på 32 skoler smagsprøver på skolemaden. Lam i krydret tomatsovs, ris og gulerødder marineret i koriander er et hit både hos børn og voksne. Smagsprøverne er et led i en kampagne, hvor Københavns Madhus og de københavnske folkeskoler sætter sund mad på dagsordenen i forbindelse med skolestarten.
Se EAT-efterårsmenuen her
Hjælp

Oplever du problemer eller har du spørgsmål til dit abonnement

Hjælp til nyhedsbrev
Afmeld

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrev fra Københavns Mad

Afmeld nyhedsbrev

Københavns Madhus ⋅ Bastbygningen ⋅ Ingerslevsgade 44 ⋅ 1705 København V
kontakt@kbhmadhus.dk ⋅ +45 : 4090 9109