Nyhedsbrev marts 2011
Københavns Madhus inviterer til Folkekøkken med Søren Gericke og TV-glad. Smagskompasset viser vej til den gode smag i både små og store gryder. Engskolen på Vesterbro er nu blevet madskole. Erwin Lauterbach holdt skuekøkken i Københavns Madhus og inspirerede til at bruge fisk og friske grøntsager. Læs mere om det hele nedenfor.
"Folkekøkken med TV-glad
tvglad394px.jpg
Københavns Madhus inviterer til folkekøkken med Søren Gericke og TV-Glad. Alle er velkomne, når vi slår dørene op og byder foråret velkommen. Menuen vil være en hyldest til lyset. Kom og spis den dejlige mad, tilberedt i glade gryder. Maden laves af Søren Gericke og TV-Glad.
Meld dig til Folkekøkkenet her
"Find vej med smagskompasset
smagskompas394px.jpg
Smagskompasset viser vej til den gode smag. Kompasset er et redskab, der kan bruges, når man skal tilsmage en ret. Smagskompasset kan bruges af alle, der vil vide mere om, hvordan de 5 grundsmage virker, og hvordan de påvirker hinanden. Det er smagsdanner Claus Angelo, der har udviklet kompasset i forbindelse med projektet "På forkant med sund mad".
Læs mere om smagskompasset her
"Engskolen er ny madskole
Engskolen-til-nyhedbrev.jpg
Den sjette og foreløbigt sidste madskole i København er nu åbnet. Fredag den 11. marts kunne Engskolen på Vesterbro fejre, at skolens 110 børn kan få frisklavet frokost. Børne- og Ungdomsborgmester Anne Vang ønskede tillykke, og elever og lærere dystede om deres færdigheder i at skrælle gulerødder og i at kunne dufte og smage.
Læs mere om den nye madskole
"Lauterbachs fisk
Erwin2-394px.jpg
Torsk skal koges til den er 48 grader, koger den videre, bliver den tør. Peber hører ikke til fisk - det gør salt. I mange krydderurter sidder det meste af smagen i stilken. En ret skal være cirka 20 grader, for at den smager af noget. Det vrimlede med gode råd og erfaringer om fisk, grøntsager og tilberedningsmetoder, da Erwin Lauterbach holdt skuekøkken i Københavns Madhus. Erwin Lauterbach bød også på skønne smagsprøver til de 50 deltagere i skuekøkkenet.
Læs mere om skuekøkkenet med Erwin Lauterbach
Hjælp

Oplever du problemer eller har du spørgsmål til dit abonnement

Hjælp til nyhedsbrev
Afmeld

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrev fra Københavns Mad

Afmeld nyhedsbrev

Københavns Madhus ⋅ Bastbygningen ⋅ Ingerslevsgade 44 ⋅ 1705 København V
kontakt@kbhmadhus.dk ⋅ +45 : 4090 9109