5725_KBH-MADHUS_øko75_A3poster.jpg
De løfter økologien i København, nyhedsbrev uge 47 november 2011
Vi skriver til jer fra Københavns Madhus for at opfordre jer til at følge med i kampagnen ØKOLØFT 75% og se de billeder, der er blevet til portrætserien ØKOLØFT 75%.

For at skabe opmærksomhed omkring kommunens økologimål, har Københavns Madhus valgt at gribe kampagnen utraditionelt an – nemlig ved helt bogstaveligt at stille skarpt på alle de køkkenmedarbejdere, der til daglig står ved kødgryderne. I praksis er det jo netop jer, der skal sørge for at gøre økologi til hverdagskost for byens borgere!

Det er blevet til en portrætserie, der afbilder hverdagens helte i byens offentlige køkkener.

Hver dag cykler vores fotograf Brian Berg rundt og besøger de københavnske institutioner for at tage billeder af køkken-medarbejderne og dagens ret. Det er indtil videre blevet til 482 flotte billeder med masser af liv og stemning. Målet er, at nå ud til alle 900 institutioner i København.

Portrætterne, foto af dagens servering og køkkenets aktuelle økologi-procent oploades løbende og kan ses på Øko-kortet på hjemmesiden. Følg link nedenfor.

I de kommende uger sætter vi en gang om ugen fokus på udvalgte billeder i Portrætserien ØKOLØFT 75%. Vi sender ugens billeder direkte til jer i en nyhedsmail som denne.
Læs mere om portrætserien på hjemmesiden
"Østerfælled Børnehus løfter økologien
Oester-Faelled-Boernehus-400px.jpg
Portræt nr. 482 er den integrerede børneinstitution Østerfælled Børnehus. Østerfælled Børnehus har en økologi-procent på 81 %. Til daglig er det medarbejderne Malene og Lin, der står for at servere mad for 110 børn. For Østerfælled Børnehus er det vigtigt, at maden er tilpasset børnene og at smagsoplevelsen er i højsæde.
Se Østerfælled Børnehus på Øko-kortet
"De 5 årstider løfter økologien
De-5-årstider394px.jpg
Portræt nr. 478 er den integrerede børneinstitution De 5 årstider. De 5 årstider har en økologi-procent på 95 %. Til daglig er det medarbejderne Judith Marianne Larsen og Anette Bonell-Vigsø der står for at servere 68 måltider til børn og 18 pædagogiske måltider. Køkkenet har fokus på sund, velsmagende og varieret mad.
Se De 5 årstider på Øko-kortet
"Kontakt os
Hvis I endnu ikke har haft besøg af Brian og gerne vil have det, så ring til os og lav en aftale om en fotosession på tlf.: 41 32 25 43. Hvis I har fundet fejl eller ønsker ændringer i vores præsentation af jer, så må I også gerne ringe. Det samme gælder, hvis jeres økologiprocent er steget væsentligt siden vores besøg.
Se alle portrætter på Øko-kortet
Hjælp

Oplever du problemer eller har du spørgsmål til dit abonnement

Hjælp til nyhedsbrev
Afmeld

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrev fra Københavns Mad

Afmeld nyhedsbrev

Københavns Madhus ⋅ Bastbygningen ⋅ Ingerslevsgade 44 ⋅ 1705 København V
kontakt@kbhmadhus.dk ⋅ +45 : 4090 9109