5725_KBH-MADHUS_øko75_A3poster.jpg
De løfter økologien i København, nyhedsbrev uge 48 november 2011
Ugens portrætter er bostedet Lynghuset, vuggestuen Kollegiegården, fritidshjemmet Philip de Langes Hus og den integrerede institution Haraldsgården.
"Lynghuset løfter økologien
lynghuset394px.jpg
Portræt nr. 490 er Lynghuset 2./3. sal, et bo- og dagtilbud for voksne udviklingshæmmede. Lynghuset har en økologi-procent på 94 %. Til daglig er det medarbejderen Pia Koch der står for at tilberede maden til 12 beboere og 7 ansatte. For Lynghuset er det vigtigt, at øjne næse og mund er i centrum. Måltidet skal være et af dagens højdepunkter og tilfredsstille både krop og sjæl.
Se Lynghuset på øko-kortet
"Kollegiegården løfter økologien
Kollegiegårdens-Vuggestue394px.jpg
Portræt nr. 491 er vuggestuen Kollegiegården. Kollegiegården har en økologi-procent på 90 %. Til daglig er det medarbejderen Gulzar Kahla, der står for at tilberede maden til 25 børn og 10 voksne. For Kollegiegården er det vigtigt, at maden er økologisk og sund for børnene.
Se Kollegiegården på øko-kortet
"Philip de Langes Hus løfter økologien
Philip-de-langes-hus-394-px.jpg
Portræt nr. 492 er fritidshjemmet Philip de Langes Hus. Philip de Langes Hus har en økologi-procent på 80 %. Til daglig er det medarbejderen Iben, der står for at tilberede maden til 110 børn. For Philip de Langes Hus er det vigtigt, at maden er sund, økologisk, varieret, uden sukker og noget børnene kan lide.
Se Philip de Langes Hus på øko-kortet
"Haraldsgården løfter økologien
Haraldsgården-394px.jpg
Portræt nr. 493 er den integrerede institution Haraldsgården. Haraldsgården har en økologi-procent på 81 %. Til daglig er det medarbejderne Stine, Mariam og Vibeke, der står for at tilberede maden til 36 vuggestuebørn og 60 børnehavebørn. For Haraldsgården er den største udfordring, at finde på gode halal-retter.
Se Haraldsgården på øko-kortet
"Vi stiller skarpt i ØKOLØFT75% kampagnen
Vi sender dette nyhedsbrev til jer fra Københavns Madhus for at opfordre jer til at følge med i kampagnen ØKOLØFT 75% og se de mange flotte billeder, der er blevet taget af jer og jeres kollegaer, til portrætserien ØKOLØFT 75%. Med ØKOLØFT 75% stiller vi helt bogstaveligt skarpt på alle de køkkenmedarbejdere, der til daglig står ved kødgryderne. I praksis er det jo netop jer, der skal sørge for at gøre økologi til hverdagskost for byens borgere! Vores fotograf Brian Berg har allerede taget ca. 500 billeder - som alle rummer masser af liv og stemning. Han bliver ved, til der er taget billeder af alle 900 institutioner i København. Portrætterne, foto af dagens servering og køkkenets aktuelle økologi-procent oploades løbende og kan ses på Øko-kortet på vores hjemmeside. Følg link nedenfor. På øko-kortet kan I også vælge at se alle institutioner indenfor en bestemt kategori, fx vuggestuer, fritidshjem eller integrerede institutioner. I de kommende uger sætter vi en gang om ugen fokus på udvalgte billeder i Portrætserien ØKOLØFT 75%. Vi sender ugens billeder direkte til jer i en nyhedsmail som denne.
Se alle portrætter på Øko-kortet
"Kontakt os

Hvis I endnu ikke har haft besøg af Brian og gerne vil have det, så ring til os og lav en aftale om en fotosession på tlf.: 41 32 25 43. Hvis I har fundet fejl eller ønsker ændringer i vores præsentation af jer, så må I også gerne ringe. Det samme gælder, hvis jeres økologiprocent er steget væsentligt siden vores besøg.
Hjælp

Oplever du problemer eller har du spørgsmål til dit abonnement

Hjælp til nyhedsbrev
Afmeld

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrev fra Københavns Mad

Afmeld nyhedsbrev

Københavns Madhus ⋅ Bastbygningen ⋅ Ingerslevsgade 44 ⋅ 1705 København V
kontakt@kbhmadhus.dk ⋅ +45 : 4090 9109