5725_KBH-MADHUS_øko75_A3poster.jpg
De løfter økologien i København, nyhedsbrev uge 49 december 2011
Vi fortsætter med at sætte fokus på billeder i portrætserien ØKOLØFT 75%.
Ugens billeder er den integrerede institution Sundby Asyl, Idrætshuset - et tilbud til psykisk syge voksne og fritidsklubben Capella
"Sundby Asyl løfter økologien
Sundby-Asyl-(intg394px.jpg
Portræt nr. 494 er den integrerede institution Sundby Asyl. Sundby Asyl har en økologi-procent på 100! Til daglig er det medarbejderen Lei Vang, der står for at tilberede maden til 47 børn og 12 voksne. For Sundby Asyl er det vigtigt, at måltidet er med til at vække børnenes nysgerrighed i forhold til nye madvaner.
Se Sundby Asyl på øko-kortet
"Idrætshuset løfter økologien
Idrætshuset-(Cafeen)394px.jpg
Portræt nr. 495 er Idrætshuset - et idrætstilbud til psykisk syge voksne. Idrætshuset har en økologi-procent på 92%. Til daglig er det medarbejderne Oluva Johannesen, Kristiane og Shaun Butters, der tilbereder maden til de ca. 30 medarbejdere og brugere der dagligt spiser i Idrætshuset. Køkkenets mål og tanker: Sund, sanselig og velsmagende mad, som lever op til de 8 kostråd. Målet er madglæde, velsmag og det gode måltid.
Se Idrætshuset på øko-kortet
"Capella løfter økologien
capella-394px.jpg
Portræt nr. 496 er Fritidsklubben Capella. Capella har en økologi-procent på 80%. Til daglig er det medarbejderen Jeanette Andersen som tilbereder dagens måltid til de 30 unge, der spiser maden. Køkkenets mål og tanker: Gode råvarer og økologi. Vigtigt med en masse grønt og noget børnene kan li´ at spise. De er selv med til at lave maden.
Se Capella på øko-kortet
"Vi stiller skarpt i ØKOLØFT75% kampagnen

Vi sender dette nyhedsbrev til jer fra Københavns Madhus for at opfordre jer til at følge med i kampagnen ØKOLØFT 75% og se de mange flotte billeder, der er blevet taget af jer og jeres kollegaer, til portrætserien ØKOLØFT 75%. Med ØKOLØFT 75% stiller vi helt bogstaveligt skarpt på alle de køkkenmedarbejdere, der til daglig står ved kødgryderne. I praksis er det jo netop jer, der skal sørge for at gøre økologi til hverdagskost for byens borgere! Vores fotograf Brian Berg har allerede taget ca. 500 billeder - som alle rummer masser af liv og stemning. Han bliver ved, til der er taget billeder af alle 900 institutioner i København. Portrætterne, foto af dagens servering og køkkenets aktuelle økologi-procent oploades løbende og kan ses på Øko-kortet på vores hjemmeside. Følg link nedenfor. På øko-kortet kan I også vælge at se alle institutioner indenfor en bestemt kategori, fx vuggestuer, fritidshjem eller integrerede institutioner. I de kommende uger sætter vi en gang om ugen fokus på udvalgte billeder i Portrætserien ØKOLØFT 75%. Vi sender ugens billeder direkte til jer i en nyhedsmail som denne.
Se alle portrætter på Øko-kortet
"Kontakt os

Hvis I endnu ikke har haft besøg af Brian og gerne vil have det, så ring til os og lav en aftale om en fotosession på tlf.: 41 32 25 43. Hvis I har fundet fejl eller ønsker ændringer i vores præsentation af jer, så må I også gerne ringe. Det samme gælder, hvis jeres økologiprocent er steget væsentligt siden vores besøg.
Hjælp

Oplever du problemer eller har du spørgsmål til dit abonnement

Hjælp til nyhedsbrev
Afmeld

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrev fra Københavns Mad

Afmeld nyhedsbrev

Københavns Madhus ⋅ Bastbygningen ⋅ Ingerslevsgade 44 ⋅ 1705 København V
kontakt@kbhmadhus.dk ⋅ +45 : 4090 9109