5725_KBH-MADHUS_øko75_A3poster.jpg
De løfter økologien i København, nyhedsbrev uge 50 december 2011
Så er vi nået til uge 50, og vi fortsætter med at sætte fokus på billeder i portrætserien ØKOLØFT 75%.
Ugens billeder er Heiberg Skole, Folkebørnehaven Ønskeøen og den integrerede institution Møllehuset.
"Heiberg Skole løfter økologien
Heibergskolen---EAT-394px.jpg
Portræt nr. 497 er Heiberg Skole, som er en EAT skole. Heiberg Skole har en økologi-procent på 79. Til daglig er det medarbejderen Tanja Pedersen, der står for at forberede maden til omkring 170 skoleelever. Tanja glæder sig dagligt over at være sammen med super søde og glade elever omkring maden.
Se Heiberg Skole på øko-kortet
"Folkebørnehaven Ønskeøen løfter økologien
Folkebørnehaven-394px.jpg
Portræt nr. 498 er Folkebørnehaven Ønskeøen. Folkebørnehaven Ønskeøen har en økologi-procent på 95%. Til daglig er det medarbejderne Klara Svenstrup Pikha Rtova, der tilbereder maden til 23 børn og 3 voksne. Køkkenets mål er at lave varieret, farverig og varm mad - hver dag.
Se Folkebørnehaven Ønskeøen på øko-kortet
"Møllehuset løfter økologien
møllehuset-394px.jpg
Portræt nr. 499 er Den integrerede institution Møllehuset. Møllehuset har en økologi-procent på 83. Til daglig er det medarbejderen Lise Lotte Tovgaard, som tilbereder dagens måltid til de 70 børn, der spiser maden. Køkkenets mål og tanker: Maden skal laves fra bunden af gode råvarer.
Se Møllehuset på øko-kortet
"Vi stiller skarpt i ØKOLØFT75% kampagnen

Vi sender dette nyhedsbrev til jer fra Københavns Madhus for at opfordre jer til at følge med i kampagnen ØKOLØFT 75% og se de mange flotte billeder, der er blevet taget af jer og jeres kollegaer, til portrætserien ØKOLØFT 75%. Med ØKOLØFT 75% stiller vi helt bogstaveligt skarpt på alle de køkkenmedarbejdere, der til daglig står ved kødgryderne. I praksis er det jo netop jer, der skal sørge for at gøre økologi til hverdagskost for byens borgere! Vores fotograf Brian Berg har allerede taget ca. 500 billeder - som alle rummer masser af liv og stemning. Han bliver ved, til der er taget billeder af alle 900 institutioner i København. Portrætterne, foto af dagens servering og køkkenets aktuelle økologi-procent oploades løbende og kan ses på Øko-kortet på vores hjemmeside. Følg link nedenfor. På øko-kortet kan I også vælge at se alle institutioner indenfor en bestemt kategori, fx vuggestuer, fritidshjem eller integrerede institutioner. I de kommende uger sætter vi en gang om ugen fokus på udvalgte billeder i Portrætserien ØKOLØFT 75%. Vi sender ugens billeder direkte til jer i en nyhedsmail som denne.
Se alle portrætter på Øko-kortet
"Kontakt os

Hvis I endnu ikke har haft besøg af Brian og gerne vil have det, så ring til os og lav en aftale om en fotosession på tlf.: 41 32 25 43. Hvis I har fundet fejl eller ønsker ændringer i vores præsentation af jer, så må I også gerne ringe. Det samme gælder, hvis jeres økologiprocent er steget væsentligt siden vores besøg.
Hjælp

Oplever du problemer eller har du spørgsmål til dit abonnement

Hjælp til nyhedsbrev
Afmeld

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrev fra Københavns Mad

Afmeld nyhedsbrev

Københavns Madhus ⋅ Bastbygningen ⋅ Ingerslevsgade 44 ⋅ 1705 København V
kontakt@kbhmadhus.dk ⋅ +45 : 4090 9109