Nyhedsbrev april 2012
Det er forår, og alt det grønne gror, - også i byen. Lørdag den 21. april indvier Amager Fælled Skole den spiselige og sanselige skolehave. Københavns Madhus inviterer til tre inspirationsarrangementer om byhaver, børn og bier. Det årlige repræsentantskabsmøde er afholdt. Madhusets årsrapport 2011 er på gaden, og der kan du få et overblik over aktiviteter og resultater i 2011. Forårsmenuen for EAT er godt i gang. Københavns Madhus og Jobcenter København søsætter et rotationsprojekt. Læs mere nedenfor. God fornøjelse.
"Indvielse af den spiselige skolehave
P1020373-394.jpg
På Amager Fælled Skole bliver den asfalterede skolegård i disse dage forvandlet til en have, der kan spises og sanses. Vær med når Teknik- og Miljøborgmester Ayfer Baykal indvier haven lørdag den 21. april kl.11. I ugen op til åbningen arbejder elever og lærere på højtryk med at så og plante, bierne flytter ind, og lærere og elever er startet på biavlerkursus.
Læs mere om indvielsen her
"Byhaver, børn og bier
amager-fælled-skole-394px.jpg
I maj og juni inviterer Københavns Madhus til tre inspirations-arrangementer om byhaver, børn og bier. "Bybier for børn" handler om, hvordan man kan holde bier i byen. "Haver med store og små" handler om, hvordan der arbejdes med skolehaver for små og store børn i Danmark og i udlandet. "Den spiselige og sanselige skolehave" handler om, hvordan skolegården på Amager Fælled Skole er blevet forvandlet til en have. Vi håber du har lyst til at være med til et eller flere af arrangementerne.
Læs mere her
"Den nationale økologi på dagsordenen
logohjerter-394px.jpg
Hvordan kan Københavns Madhus bakke op om den nationale økologidagsorden? Hvilke udfordringer er der i at nå målsætningen om 60 % økologi i 2020? Hvordan anvendes Københavns erfaringer i Jylland? Hvad skal der til, for at ministerens mål om 60 % økologi kan realiseres? Det årlige repræsentantskabsmøde i Københavns Madhus bød på oplæg og intens debat om den nationale økologidagsorden. På mødet blev i øvrigt drøftet temaer fra Årsrapporten 2011. I årsrapporten kan du læse om status, resultater og fremtidsperspektiver på Københavns Madhus' indsatsområder.
Læs mere om temaerne på mødet og download årsrapporten her
"Ny EAT-menu i gang
grøn-suppe394px.jpg
En ny sæson for EAT er i gang. Nu er der forårsretter på menuen fx ærtesuppe med laksesandwich, spinattærte eller fiskekrebinetter med forårsgrønt.
Se hele EAT forårsmenuen
"Nyt tilbud til køkkenansatte i daginstitutioner
win-win.jpg
Københavns Madhus og Jobcenter København tilbyder ufaglærte køkkenansatte i Københavns Kommunes daginstitutioner en unik mulighed for at få et kompetenceløft samtidig med, at en vikar varetager køkkendriften i den periode den køkkenansatte er på kursus. Tilmelding nu.
Læs mere om projektet og tilmelding
Hjælp

Oplever du problemer eller har du spørgsmål til dit abonnement

Hjælp til nyhedsbrev
Afmeld

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrev fra Københavns Mad

Afmeld nyhedsbrev

Københavns Madhus ⋅ Bastbygningen ⋅ Ingerslevsgade 44 ⋅ 1705 København V
kontakt@kbhmadhus.dk ⋅ +45 : 4090 9109