Nyhedsbrev august 2012
Sommerferien er slut for de fleste, og i Københavns Madhus ser vi frem til et efterår med masser af aktiviteter og arrangementer inde og ude. I forbindelse med Copenhagen Cooking inviterer vi til Økologisk Markedsdag. I september kan du komme med på jagt efter naturens spiselige frugter, bær og svampe. Madhuset inviterer til en nordisk økologikonference i november. "Jobprojektet" kører for fjerde gang i efteråret 2012, og her kan ledige, der søger job indenfor køkkenområdet, blive opkvalificerede.
Læs mere nedenfor. God fornøjelse.
"Vær med til økologisk markedsdag
markedsdag-394px.jpg
Traditionen tro holder vi også i år markedsdag i gården som en del af Copenhagen Cooking. I år bliver det med lagkage, for at fejre Madhusets 5 års fødselsdag. Alle er velkomne til markedsdagen, som holdes d. 30. aug. kl. 13-18.
Læs mere om markedsdagen her
"Gå med på jagt efter spiselig natur
P1070569.jpg
Københavns Madhus inviterer til to ture ud i det blå i september måned, hvor vi går på jagt efter spiselig natur. D.6. september skal vi finde frugter og vilde bær på Kalvebod Fælled, og bagefter laver vi dejlige børnevenlige sylteting over bål. D.11. september tager urte- og svampeeksperten Søren Espersen os med til Gribskov for at finde spiselige svampe og urter i skoven, og han giver ideer til, hvordan de kan bruges hjemme i køkkenet.
Læs mere og tilmeld dig her
"Nordisk Økologikonference
organicfood
Københavns Madhus holder for første gang en grænseoverskridende konference om økologi. Det sker d.27. og 28. november 2012. Vi er i fuld gang med at tilrettelægge programmet, der offentliggøres d.31. august. Konferencen foregår i Københavns Madhus og i Kødbyen. Konferencen er primært målrettet de nordiske lande, men da konferencen bliver afholdt på engelsk, kan andre også få udbytte af at deltage.
Læs mere om konferencen her
"Har du lyst til at lave mad
P1070715.jpg
Har du lyst til at lave mad, og søger du job indenfor køkkenområdet, så er jobprojektet måske relevant for dig. Jobprojektet er for ledige, som har brug for at få køkkenfaglige kompetencer, og projektet forbedrer deltagernes muligheder for at få job i et af København Kommunes køkkener. Næste jobprojekt løber fra d.10. september til d.16. november 2012. Vi holder informationsmøde om projektet d. 27. august kl. 9.30 i Københavns Madhus.
Læs mere om jobprojektet her
"Månedens opskrift
squashsuppe
Det er højsæson for squash netop nu, og der er masser af muligheder for at fremtrylle dejlige retter med denne grøntsag. Squash kaldes også courgette eller zucchini, er i familie med græskar og har en mild smag, som gør, at den let kan tilberedes på mange måder. Vi foreslår en suppe, der serveres med grillede squash og ristet brød ristet penslet med olivenolie. Tag børnene med i køkkenet eller ud til bålet og kog suppen og grill nogle skiver af squash sammen med dem.
Se opskriften på squashsuppe med grillede squash her
Hjælp

Oplever du problemer eller har du spørgsmål til dit abonnement

Hjælp til nyhedsbrev
Afmeld

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrev fra Københavns Mad

Afmeld nyhedsbrev

Københavns Madhus ⋅ Bastbygningen ⋅ Ingerslevsgade 44 ⋅ 1705 København V
kontakt@kbhmadhus.dk ⋅ +45 : 4090 9109