Nyhedsbrev juni 2012
Københavns Madhus tilbyder rådgivning om omlægning til økologi til kommuner i hele landet. Efterårets kursuskatalog er på gaden med 33 kurser og inspirationsarrangementer. Vi giver inspiration til sommerens børnemad. Kampagnen "Børnemadsvalg 2012" skal hjælpe forældre, når de skal vælge mellem madpakker og fælles måltider. Læs mere nedenfor. God fornøjelse.

"Københavns Madhus tilbyder økologirådgivning
P1080019.jpg
Regeringens målsætning er klar. De offentlige køkkener i Danmark skal have minimum 60 % økologisk forbrug inden 2020. Københavns Madhus er klar til at hjælpe de kommuner, der ønsker at gå forrest mod målet. Vi kan hjælpe med at omlægge en hel kommune eller en enkelt institution.
Læs mere om Københavns Madhus´ tilbud om omlægningsrådgivning
"Efterårets kursuskatalog på gaden
forside_kursuskatalog efterår 2012_394*231
Vi har nu planlagt en ny kursussæson i Københavns Madhus med i alt 33 kurser og inspirationsarrangementer. De fleste er designet til medarbejdere i de københavnske institutioner, men vi har også arrangementer, der henvender sig til jer, der arbejder udenfor København. Særligt økologitemaet er relevant for alle, nu hvor regeringen har vedtaget et landsdækkende politisk mål om økologi i de offentlige køkkener. Vi glæder os til at se såvel kendte som nye ansigter i Madhuset, men vi rykker også gerne ud i landet med vores kurser, hvis der er ønske om det.
Læs om alle efterårets kurser og tilmeld dig her
"Sæsonens børnemad
billede bagt laks_394*231
Børn elsker ærter, og det er en af de grøntsager, mange børn tidligt lærer at kende. Ærter er søde og nemme at spise, og så er de tilmed supersunde. Netop nu er det sæson for sprøde danske ærter, og derfor er de med på frokosttallerkenen på Københavns Madhus´ børnemadsmenu. Vi foreslår at servere en ærtemos til bagt laks og ovnstegte kartofler.
Find opskriften og læs mere om Menuplanen her
"Børnemadsvalg 2012
25_ko_394x231.jpg
Kampagnen "Børnemadsvalg 2012" skal hjælpe forældre til børn i daginstitutioner i hele landet med at træffe det rigtige valg, når de i løbet af 2012 skal vælge mellem madpakker og fælles måltider.
Læs mere om børnemadsvalget 2012 her
Hjælp

Oplever du problemer eller har du spørgsmål til dit abonnement

Hjælp til nyhedsbrev
Afmeld

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrev fra Københavns Mad

Afmeld nyhedsbrev

Københavns Madhus ⋅ Bastbygningen ⋅ Ingerslevsgade 44 ⋅ 1705 København V
kontakt@kbhmadhus.dk ⋅ +45 : 4090 9109