Nyhedsbrev marts 2012
Foråret er kommet, og Københavns Madhus opfordrer daginstitutioner til at så og plante sammen med børnene. Plejecenteret Bryggergården har 90 % økologi, og fredag den 23. marts fik de som det første plejehjem i landet Økologisk Guldmærke. Vi byder på inspirationsarrangement om "Øllet og smagen". Vi vil gerne forbedre vores hjemmeside, og er derfor i gang med en brugerundersøgelse. Vi håber du vil være med. Læs mere nedenfor. God fornøjelse.
"Børn laver haver
fra-iphone_23032012-284-394px.jpg
Københavns Madhus vil hjælpe daginstitutioner i gang med at dyrke køkkenhaver - i vindueskarmen eller udenfor, og på den måde være med til at styrke børnenes forståelse for, hvor maden kommer fra og for råvarernes vej fra jorden til bordet. Køkkenhaverne er starten på grøntsagernes vej fra jord til bord, og projektet Børn laver haver hænger naturligt sammen med Madhusets arbejde med at få børnene med i køkkenet. Projekt Børn laver haver starter nu og slutter til efteråret, hvor der skal høstes og koges, syltes og bages i Københavns Madhus. Vi hører meget gerne fra institutioner, der vil være med i projektet Børn laver haver, og som vil bidrage med erfaringer om børn og haver i daginstitutioner.
Læs mere om projektet "børn laver haver" her
"Københavnsk plejehjem får guld
Guld-overrækkelse-349px.jpg
På bare seks år er køkkenet på det københavnske plejehjem Bryggergården gået fra nul til 90 % i brugen af økologiske råvarer. I fredags den 23. marts 2012 overrakte Fødevareminister Mette Gjerskov det økologiske spisemærke i guld til plejehjemmet, og dermed er Bryggergården det første plejehjem i landet, som får tildelt guldmærket.
Læs hele artiklen
"Øllet og smagen
øllet.jpg
Kom til skuekøkken med ølsmagning i Københavns Madhus den 11. april kl 18.30. Arbejder du i et køkken, hvor du skal have løftet låget og gerne vil have inspiration til, hvordan øl kan bruges i maden, og til hvilke øl der passer til hvad, så kom og hør og smag. Bryggeren Mikkel Borg Bjergsø fra bryggeriet "Mikkeller", som er en af verdens bedste bryggere, inviterer os med ind i ølbryggerens univers. Sammen med Mikkel vil en af Danmarks mest nytænkende kokke, Jakob Mielcke fra restauranten Mielcke & Hurtigkarl, præsentere forskellige smagsprøver, hvor Mikkels øl indgår. Jakob Mielcke kommer med sine bud på, hvordan man kan bruge øl i maden, og på hvilken øl der kan drikkes til.
Læs mere og tilmeld dig arrangementet her
"Hjælp os med at gøre vores hjemmeside bedre
brugerundersøgelse2.jpg
Vi gennemfører i øjeblikket en brugerundersøgelse på vores hjemmeside og vil meget gerne høre din mening. Hvis du ønsker at deltage, skal du blot besøge hjemmesiden og besvare det spørgeskema, der automatisk kommer op.
Besøg hjemmesiden og besvar spørgeskema
Hjælp

Oplever du problemer eller har du spørgsmål til dit abonnement

Hjælp til nyhedsbrev
Afmeld

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrev fra Københavns Mad

Afmeld nyhedsbrev

Københavns Madhus ⋅ Bastbygningen ⋅ Ingerslevsgade 44 ⋅ 1705 København V
kontakt@kbhmadhus.dk ⋅ +45 : 4090 9109