 |  |  | Nyt om ældremad fra Københavns Madhus juni 2013 |  |
|
| Hvad kan plejehjem med modtagerkøkkener få ud af at arbejde med Københavns Madhus? Og hvordan kan plejehjem uden produktionskøkkener øge mad- og måltidskvaliteten? København Madhus arbejder i øjeblikket med at planlægge en meget stor udviklingsindsats for plejehjem med modtagerkøkkener med afvikling i 2013, 2014 og 2015. Både kurser i den kulinariske del - med fokus på økologi og sæson - samt menuplanlægning vil komme mange medarbejdere til gode i de kommende år.
| " |  | Kastaniehusenes arbejde med mad og måltider |  |
| 
| Selvom Kastaniehusene ikke har eget produktionskøkken, prioriterer plejehjemmet arbejdet med at få mere økologi og bedre mad og måltider til de ældre. Claus Angelo, kulinarisk iværksætter i Københavns Madhus, taler med Louise Rostgaard Schmidt, ernæringskoordinator på plejehjemmet Kastaniehusene i De Gamles By. Hun koordinerer blandt andet arbejdet med mad, måltider, økologi, screeninger og ernæring. Læs hvad Kastaniehusenes har fået ud af at arbejde med Københavns Madhus |
|  | |