Nyt om ældremad fra Københavns Madhus juni 2013
Hvad kan plejehjem med modtagerkøkkener få ud af at arbejde med Københavns Madhus? Og hvordan kan plejehjem uden produktionskøkkener øge mad- og måltidskvaliteten? København Madhus arbejder i øjeblikket med at planlægge en meget stor udviklingsindsats for plejehjem med modtagerkøkkener med afvikling i 2013, 2014 og 2015. Både kurser i den kulinariske del - med fokus på økologi og sæson - samt menuplanlægning vil komme mange medarbejdere til gode i de kommende år.
"Kastaniehusenes arbejde med mad og måltider
louiseschmidtkastaniehusene
Selvom Kastaniehusene ikke har eget produktionskøkken, prioriterer plejehjemmet arbejdet med at få mere økologi og bedre mad og måltider til de ældre. Claus Angelo, kulinarisk iværksætter i Københavns Madhus, taler med Louise Rostgaard Schmidt, ernæringskoordinator på plejehjemmet Kastaniehusene i De Gamles By. Hun koordinerer blandt andet arbejdet med mad, måltider, økologi, screeninger og ernæring.
Læs hvad Kastaniehusenes har fået ud af at arbejde med Københavns Madhus
Hjælp

Oplever du problemer eller har du spørgsmål til dit abonnement

Hjælp til nyhedsbrev
Afmeld

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrev fra Københavns Mad

Afmeld nyhedsbrev

Københavns Madhus ⋅ Bastbygningen ⋅ Ingerslevsgade 44 ⋅ 1705 København V
kontakt@kbhmadhus.dk ⋅ +45 : 4090 9109