Nyhedsbrev januar 2013 januar 2013
Godt nytår! Her i Københavns Madhus har vi skudt 2013 i gang med et EAT pilotprojekt i Albertslund; vi giver embedsfolkene i fem ministerier noget at tygge på, når de får besøg af vores udstilling 'Mennesker bag tallerkenen' i deres kantine, og så koger vi på forberedelserne til det første Københavnermesterskab i Grød nogensinde. Sidst, men ikke mindst, leder vi lige nu efter flere, nye kollegaer til vores økologiindsats.
"Hvem laver byens bedste grød?
groedmesterskab
Grødbaren GRØD og Københavns Madhus har slået sig sammen om at afholde det første Københavnermesterskab i Grød nogensinde. Køkkenmedarbejdere fra Københavns institutioner kan være med og dyste om, hvem der laver byens bedste grød. Alle, der har lyst, kan komme og se Mesterskabet løbe af stablen i Københavns Madhus’ sal og nyde en lækker grød lavet over bål og varme sig på en toddy - til både børn og voksne - i gården.
Læs mere om Københavnsmesterskabet i Grød og deltagelse her.
"Elever i Albertslund får nu EAT
elever laver mad 1
Nu kan de ca. 500 elever på Egelundskolen i Albertslund købe EAT. Egelundskolen er med i et pilotprojekt fra januar 2013 og frem til sommerferien. Projektet skal være med til at afklare, om EAT kan være en generel model for skolemad i Albertslund Kommune, ligesom det er i Københavns Kommune.
Læs mere om EAT i Albertslund her.
"Mennesker bag tallerkenen i ministeriekantine
tmf1
I denne uge vandrer vores udstilling ’Mennesker bag tallerkenen’ over i Ministeriernes Marketenderi, som er fælles kantine for medarbejdere i fem forskellige ministerier, herunder Fødevareministeriet. Fødevareministeren Mette Gjerskov åbner udstillingen, som er 1000 portrætter af hverdagens helte - køkkenmedarbejdere fra Københavns institutioner. Derefter vandrer udstillingen videre til Bella Centret til Copenhagen Food Fair fra den 24.-27. februar.
Læs mere om vandreudstillingen her.
"Januars opskrift: Emmergrød med rålakrids og banan
groedopskrift
Uanset om I har tænkt jer at deltage i Københavnsmesterskabet i Grød eller ej, er denne opskrift på emmergrød med banan og rålakrids en dejlig inspiration til, hvor alsidig og delikat grød kan være. Manden bag opskriften, Lasse Skjønning, er ejer af grødbaren GRØD i Jægersborggade og medarrangør af Københavnsmesterskabet i Grød i februar.
Se hele opskriften her.
"Vi søger kollegaer!
grøntsager.jpg
Københavns Madhus står overfor at udvide vores radius og vil i de kommende år bidrage til, at endnu flere kommuner og offentlige institutioner gør deres mad økologisk. Derfor søger vi nye medarbejdere, der vil deltage i arbejdet med at realisere en forandringsdagsorden for bedre offentlig mad og mere økologi. De nye medarbejdere skal, ligesom os, brænde for køkkenfaglighed, øget kvalitet i hverdagsmaden og i de offentlige måltider - og have erfaring med økologisk omlægning.
Læs jobopslaget her.
Synes du godt om os?

Så klik 'synes godt om' på vores Facebook og følg med i, hvad vi laver. Vi vil også meget gerne høre, hvad du mener og synes, så tilføj gerne kommentarer.

Afmeld

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrev fra Københavns Madhus

Afmeld nyhedsbrev

Københavns Madhus ⋅ Bastbygningen ⋅ Ingerslevsgade 44 ⋅ 1705 København V
kontakt@kbhmadhus.dk ⋅ +45 : 4090 9109