Nyt om ældremad fra Københavns Madhus juli 2013
Sommerferien er over os, men der er stadig mange af jer derude på plejehjemmene, som sørger for, at de ældre får dejlig mad og nyder sommeren. Derfor har vi i denne måned et par sommeropskrifter, som I eventuelt kan bruge på en grillaften med de ældre. Vi gør jer også opmærksomme på efterårets kurser og arrangementer, der er specielt relevante for jer, der arbejder med ældremad.

God sommer fra Ældremadsteamet.
"Sommeropskrifter
is
Sæsonens grøntsager og bær venter på os lige nu. Man kan lave så meget godt af dem, det er blot fantasien og kreativiteten, som kan sætte grænser. I denne måned deler vi tre opskrifter med fx kartofler og jordbær. Lad jer inspirere af broget kartoffelsalat, jordbæris og kold agurkesuppe.
Få opskrifterne her.
"Efterårskurser for jer, der arbejder med ældremad
Kursuskatalog efterår 2013
Københavns Madhus’ kursuskatalog skulle nu være landet i jeres postkasser. Ellers kan I se efterårets kurser på vores hjemmeside (link nedenfor). Kurser der er specielt relevante for plejehjemspersonale er: Risikovurdering og egenkontrol; Kødstrategi for plejehjemskøkkener; Sund køkkenøkonomi og budgetstyring; Mellemmåltider der mætter – til ældre; og Det økologiske spisemærke.
Se kursuskalenderen med alle kurser her.
"Sæt kryds i kalenderen
markedsdag
I sensommeren og efteråret kommer der til at ske en masse i Københavns Madhus, som måske kunne have jeres interesse: Traditionen tro afholder vi Økologisk Markedsdag i Københavns Madhus’ gård den 29. august, hvor vi i år også vil have fokus på ældremad og SimreSmag – som en opvarmer til Store Smagedag den 18. september. Den 23.-24. oktober afholder vi en stor ældremadskonference og den 13. november er der workshop for alle plejehjem, hvor Københavns frontløberplejehjem vil dele deres erfaringer indenfor blandt andet økologi, budgetstyring og spild. Vi håber, at I har lyst og mulighed for at være med til det hele.
Læs mere om ældremadskonferencen ’Maden på plejehjem’ her.
Hjælp

Oplever du problemer eller har du spørgsmål til dit abonnement

Hjælp til nyhedsbrev
Afmeld

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrev fra Københavns Mad

Afmeld nyhedsbrev

Københavns Madhus ⋅ Bastbygningen ⋅ Ingerslevsgade 44 ⋅ 1705 København V
kontakt@kbhmadhus.dk ⋅ +45 : 4090 9109