Nyt om ældremad fra Københavns Madhus november 2013
Hvordan undgår vi madspild i storkøkkener? I dette nyhedsbrev fokuserer vi på, hvordan vi kan reducere madspild og bruge det som et middel til at nå Københavns Kommune målsætning om 90% økologi i de offentlige institutioner. Det gør vi ud fra devisen om, at der er penge i spildet - penge som kan bruges til økologi. Hvis I har spørgsmål eller har brug for flere råd, er I altid velkomne til at kontakte os.

Held og lykke i kampen mod spildet.

Ældremadsteamet i Københavns Madhus


"Reducér jeres madspild og få råd til økologi
madspild
Det er en udfordring at opnå mindre end 10% madspild i et storkøkken, men faktum er, at plejehjemmene i København i gennemsnit har 21% madspild. 21% af alt, der bliver produceret i køkkenet, ender altså i skraldespanden i stedet for i borgernes maver. Det betyder, at der alene i Københavns Kommune kan spares over 7millioner kr. årligt – eller 1880 kr. per borger - hvis madspildet reduceres til 10%. De penge kan bruges på økoogi.
Download vores madspildsfolder her, lær mere om madspild og om hvordan I kan reducere jeres spild.
"Mere om madspild
madspild tallerken
Ved Københavns Madhus' konference 'Maden på Plejehjem' i oktober, gav Kristina Lyngevig, projektleder på ældremad, et oplæg om madspild. Hvad er madspild egentlig? Hvad er konsekvenserne ved et stort madspild? Og ikke mindst, hvilke løsninger plejer at virke på plejehjem? Download Kristinas oplæg og få svarene.
Klik her og gå ned til 'oplæg om madspild'.
Hjælp

Oplever du problemer eller har du spørgsmål til dit abonnement

Hjælp til nyhedsbrev
Afmeld

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrev fra Københavns Mad

Afmeld nyhedsbrev

Københavns Madhus ⋅ Bastbygningen ⋅ Ingerslevsgade 44 ⋅ 1705 København V
kontakt@kbhmadhus.dk ⋅ +45 : 4090 9109