Nyt om ældremad juli 2014
Kære Plejehjem,

Tak for et godt og aktivt forår, hvor der på alle områder har været arbejdet med økologi og dejlig mad.

I Københavns Madhus har vi et stort fokus på at nå Kommunens politisk besluttede målsætning om 90% økologi i alle køkkener inden 2015. Det har bl.a. resulteret i en ny kampagne, som vi gerne vil introducere Jer for. Vi kalder den ’Alle har ret til et godt måltid mad’. Vi har også løftet Køkkenløftet – om vi så må sige. I dette nyhedsbrev får du viden om Køkkenløftet 2.0 og lidt om krydderurter, som lige nu gør maden ekstra dejlig. Vi har udarbejdet et minileksikon til bl.a. håndteringen, smagene og duftene. Som yderligere inspiration får I en opskrift på en dejlig kørvel pesto. Vi har også kursuskataloget klar, hvor I kan læse mere om efterårets mange spændende kurser og inspirationsarrangementer.

Endelig er der blot at sige - på gensyn i Madhuset. Til flere kurser for modtagerplejehjem, rotationsprojekt for produktionsplejehjemmenes medarbejdere, AMU kurser for Københavns Madservice a la Carte, Markedsdag den 28. august og Diplomfest på Rådhuset i november.

Vi og vores kollegaer glæder os til et fagligt spændende efterår på vej mod 90% økologi i selskab med Jer. Et efterår der kommer til at stå på økologi, dejlig mad, udvikling af håndværk, økologisk landbrug og meget meget mere.

God sommer fra
Claus Angelo, Kenneth Wexiø, Emma Peyron og Pernille Hansted

"Køkkenløftet 2.0
Køkkenløftet 2_0
Alle plejehjem i Københavns Kommune har, eller er i gang med, at gennemgå Køkkenløftet, og det har sammen med forvaltningens øvrige indsatser været omdrejningspunkt for en positiv kvalitetsudvikling på mad og måltidsområdet. Du kan læse mere om det nye tilbud Køkkenløftet 2.0.
Læs mere om Køkkenløft 2.0 her
"Krydderurter – et mini leksikon
Krydderurter_394_231
Claus Angelo har udarbejdet et skriv om krydderurternes smagfulde og sanselige verden. Han fortæller om krydderurternes tilhørsforhold til forskellige kulturer og køkkener og kommer med god inspiration til hvordan urterne skal bruges, opbevares og håndteres i forbindelse med fødevaresikkerhed.
Læs mere her
"Alle har ret til et godt måltid mad
Økoløft 90_394_231
I 2015 er det politisk besluttet at Københavns Kommune skal nå en økologi procent på 90 i den offentlige bespisning. Vi er nået rigtig langt allerede – 79% i 2013. Men for at vi kommer det sidste stykke, skal vi sætte alle sejl ind. Derfor har vi i Københavns Madhus udviklet en stor kampagne for kommunen, der skal hjælpe med at aktivere – ikke bare Jer ude i køkkenerne, men alle borgere.
Se kampagnen her
"Kursuskataloget for efterårssæsonen 2014 er udkommet
kursuskatalog efterår 2014_nyhedsbrev_394_231
Så er forårets kursuskatalog på gaden. Vi byder velkommen til 14. kursussæson i Københavns Madhus med populære kurser og arrangementer fra tidligere sæsoner og nye, spændende arrangementer. Vi håber, at vi med vores kurser og arrangementer kan inspirere jer til at udfordre og udvikle den gode smag med mad af høj kulinarisk og ernæringsmæssig kvalitet. Vi er glade for, at vi fortsat kan udvikle og udbyde AMU-kurserne sammen med Hotel- og Restaurantskolen.
Læs mere om kurserne her
Synes du godt om os?

Oplever du problemer eller har du spørgsmål til dit abonnement

Hjælp til nyhedsbrev
Afmeld

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrev fra Københavns Madhus

Afmeld nyhedsbrev

Københavns Madhus ⋅ Bastbygningen ⋅ Ingerslevsgade 44 ⋅ 1705 København V
kontakt@kbhmadhus.dk ⋅ +45 : 4090 9109