Nyhedsbrev september 2014
Velkommen til Københavns Madhus nyhedsbrev for september 2014.

Månedens gladeste nyhed er, at politikerne på Københavns Rådhus har besluttet at give Københavns Madskole en driftsbevilling, så vi kan fortsætte vores arbejde med at udvikle og uddanne børn i madhåndværk på de københavnske skoler. Vi er også godt i gang med planlægningen af vinterens store Skolemadskonference ’Maden i skolen – skolen i maden’ til december, hvor vi sætter fokus på maden og måltiderne til eleverne i Danmarks skoler. Sæt allerede nu kryds i kalenderen eller tilmeld dig på linket nedenfor. Vi tør godt love at det bliver en indholdsrig konference.
I denne måned inviterer vi også – traditionen tro – til ’EAT i natten’, hvor københavnske skoleelever vil servere en af vinterens EAT-retter. Det sker den 10. oktober klokken 17.30.
Oktober måneds opskrift har tang som primære råvare. Tang er nemlig en fantastisk og næringsrig råvare, der på alle måder bør få en plads i det bæredygtige køkken. I november har vi et inspirationsarrangement om tang i samarbejde med køkkenchef og kok Michael Folmand Jensen fra kantinen på Københavns Rådhus. God læselyst!
"Københavns Madskole er en realitet
Københavns Madskole er en realitet
Københavns Kommune har ved årets budgetforhandlinger bevilget penge til, at vi kan realisere vores mission om en madskole for børn. Københavns Madskole skal bidrage til udvikling af madhåndværk hos børn, unge og deres lærere.
Læs mere og bliv klogere på Københavns Madskole her.
"Skolemadskonference 2014
Skolemadskonference 2014
Sæt kryds i kalenderen d. 8-9. december hvor vi sætter fokus på mad og måltider til elever i Danmarks skoler. Med Skolemadskonferencen ’Maden i skolen – skolen i maden’ ønsker vi at sætte skolemaden på dagsordenen, og samler de mest engagerede og vidende mennesker indenfor området. Spred gerne budskabet i jeres netværk. Alle er velkomne.
Læs mere og tilmeld dig konferencen her.
"EAT i natten
Eat i natten
Igen i år inviterer vi til EAT i Natten, hvor elever fra københavnske skoler er kokke, værter og tjenere for gæster, der kommer for at smage på en af vinterens EAT-retter. Efter måltidet serveres kage og en varm drik i gården, som man kan nyde ved bålet eller tage med sig videre ud i Kulturnatten. Vi glæder os til at se jer!
Læs mere arrangementet her.
"Septembers opskrift: Mad med tang
Månedens opskrift_september_nyhedsbrev_394_231
Tang er ultrasund menneskeføde og en vigtig kilde til næring – og så har vi masser af det i havene omkring os. September måneds opskrift er derfor en opskrift på lækre tang-chips samt en opskrift på dejlige, knuste kartofler med tang. Hvis du har lyst til at blive klogere på tangens magi, afholder vi inspirationskurset ´Mad med tang’ til november.
Læs mere og tilmeld dig kurset her
Følg os på facebook

Klik 'synes godt om' på vores facebook og følg med i, hvad vi laver. Vi vil også meget gerne høre, hvad du mener og synes, så tilføj gerne kommentarer.

Afmeld

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrev fra Københavns Madhus

Afmeld nyhedsbrev

Københavns Madhus ⋅ Bastbygningen ⋅ Ingerslevsgade 44 ⋅ 1705 København V
kontakt@kbhmadhus.dk ⋅ +45 : 4090 9109