SkipNavigation


ServiceNavigation

  • Nyheder
  • Kontakt
  • Alle medarbejdere
  • Tilmeld nyhedsbrev
  • English
  • Print
  • add this

Det sker i april

4. april 2017

I april måned sætter vi mad til ældre og børn på dagsordenen.

forside-barn-orange-og-grøn-2000px.jpg

Kræsenhed og dysfagi på menuen
Den 19. april holder vi inspirationsarrangement om mad og måltider til borgere med tygge-synkebesvær. Borgere med dysfagi, som den faglige betegnelse lyder, får ofte tilbudt mad fra industrien og i værste fald lever de af yoghurt, supper og grød. Det er ikke værdigt og heller ikke nødvendigt. Man kan nemlig sagtens tilberede skøn mad fra bunden af friske, økologiske råvarer, som følger og ligner de øvrige menuer, og som samtidig har fokus på, at maden passer den enkeltes behov. Det sætter vi fokus på denne eftermiddag.

Den 20. april er der kræsendhed og allergi i daginstitutioner på menuen, når diætist Heidi Julius Schnoor kommer og fortæller om, hvordan institutionerne kan forholde sig til modediæter og selvbestaltede kostregimer. Vær opmærksom på, at kurset er forbeholdt medarbejdere i Københavns Kommune.

Sulte teenagere og en bageskole 
Den 26. april afholder vi et AMU-kursus for køkkenmedarbejdere og køkkenchefer på høj- og efterskoler, der gerne vil inspireres til arbejdet med involvering af de unge. På kurset arbejder vi med det sunde velsmagende måltid, der ernæringsmæssigt er rigtigt sat sammen til de unge, der skal have energi til en dag fyldt med aktiviteter for både krop og hjerne.

Sidst men ikke mindst holder vi bageskole den 25. april, hvor man kan blive klogere på hemmeligheden bag det gode brød og lære alt det, der skal til for at hæve både bageniveau og bageglæde. Kurset er for alle, der har lyst til at lære at bage dejligt brød.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Københavns Madhus!

  • Københavns Madhus
  • Bastbygningen
  • Ingerslevsgade 44
  • 1705 København V
  • kontakt@kbhmadhus.dk
  • +45 : 4090 9109