SkipNavigation


ServiceNavigation

  • Nyheder
  • Kontakt
  • Alle medarbejdere
  • Tilmeld nyhedsbrev
  • English
  • Print
  • add this

Temadag i Kastaniehuset: Madlavning i børnehøjde

27. april 2017

Der var madlavning i børnehøjde, da vi holdte temadag i den integrerede institution Kastaniehuset.

Hvordan dufter egyptiske krydderier og hvordan smager naanbrød fra Indien?

Det fik børnene fra den integrerede institution Kastaniehuset i København lov til at afprøve, da vi var på besøg til en temadag om mad. Her fik børnene lov til selv at få fingrene i råvarerne - for det er lidt mere spændende at smage og spise maden, når man selv har været med til at lave den.

Temadagen er madlavning i børnehøjde, hvor børnene i fællesskab laver et dejligt måltid mad guidet af de voksne. Vi sanser og udforsker samt taler om smage, hvor råvarerne kommer fra, hvad deres historie er, og hvilke råvarer der er i sæson lige nu. Se billeder fra temadagen i galleriet og l æs mere om Københavns Madhus' kurser her: http://bit.ly/28RChQs

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

 

  • Københavns Madhus
  • Bastbygningen
  • Ingerslevsgade 44
  • 1705 København V
  • kontakt@kbhmadhus.dk
  • +45 : 4090 9109