SkipNavigation


ServiceNavigation

  • Nyheder
  • Kontakt
  • Alle medarbejdere
  • Tilmeld nyhedsbrev
  • English
  • Print
  • add this

Forårets kursuskatalog er ude!

5. januar 2017

Nyt år, nye kurser! Se forårets kursuskatalog med både AMU-kurser og inspirationsarrangementer.

I januar tager vi hul på endnu en kursussæson, der byder på både AMU-kurser og inspirationsarrangementer til alle jer, der arbejder med mad og måltider i institutionskøkkenerne og jer, der bare har lyst til at lære mere og blive inspireret.

Forårssæsonen byder på populære gengangere som fx Smagen i centrum og Mad til børn over bål, men der er naturligvis også blevet plads til nogle helt nye kurser som Det vegetariske køkken og Mad til unge på høj- og efterskoler.

Er du vild med mad professionelt eller helt privat og vil udvikle din faglige viden om fx fermentering eller det gode brød, kan vi tilbyde kortere arrangementer med inspiration og praksis i fokus. Forårets inspirationsarrangementer byder fx på masterclass med michelinkokken Morten Falk, en rejse i det japanske køkken med kok Katrine Klinken og bagekursus, hvor der er fokus på surdej, velsmag og simple teknikker til det gode bagværk.

Med forårets kursuskatalog glæder vi os til at give jer endnu mere opbakning og inspiration til at fortsætte det gode arbejde der sikrer, at byens borgere får muligheden for at få et godt, hjemmelavet og nærende måltid mad - hver dag!

Forårets kursuskatalog er netop udkommet, og du kan se kurserne her.

koek_1_2000x545.jpg

  • Københavns Madhus
  • Bastbygningen
  • Ingerslevsgade 44
  • 1705 København V
  • kontakt@kbhmadhus.dk
  • +45 : 4090 9109