SkipNavigation


ServiceNavigation

  • Nyheder
  • Kontakt
  • Alle medarbejdere
  • Tilmeld nyhedsbrev
  • English
  • Print
  • add this

Det sker i marts

8. marts 2017

Årets første forårsmåned byder på økologi, verdensmad og måltider i børnehøjde.

Kom godt i gang med økologien
Den 20. marts sætter vi økologien i fokus med et 2-dages AMU-kursus. Her hjælper vi jer med at komme godt i gang med omlægningsarbejdet, så I kan nå minimum 60 % økologi. I køkkenet omsætter vi teori til praksis og tilbereder mad med fokus på sæson, smag, ernæring og spiseglæde - kort sagt kommer vi godt rundt om hele det økologiske køkken.

Læs mere og tilmeld dig kurset her.

Bliv klogere på fermentering
Fermentering har længe været populært på både restauranter og rundt i de private køkkener. Den 21. marts kan du blive klogere på det gamle håndværk, når vi holder inspirationsarrangement om fermentering, kraut og kombucha.

Fermentering giver god mening i det økologiske, sæsonbetonede køkken, hvor årstidens frugt og grønt kan gemmes til koldere tider. På kurset vil der både være oplæg om fermentering og I vil naturligvis også få mulighed for at prøve kræfter med at fermentere grøntsager og frugt.

Læs mere om kurset Fermentering, kraut og kombucha her.

Den 28. marts inviterer vi til en eftermiddag om ældremad på landets plejehjem. Vi har inviteret tidligere chefkonsulent i Ældresagen, Margrethe Kähler, der har skrevet Lysthus eller nødbolig? om plejehjem som et hjem, hvor man kan leve et godt, trygt og værdigt liv, når man ikke længere kan klare sig selv derhjemme. Over en kop kaffe og et stykke kage vil hun fortælle om, hvordan  maden og måltiderne kan bruges til at skabe sanselighed og hjemfølelse for plejehjemmenes beboere.

Læs mere om kurset og tilmeld dig her.

  • Københavns Madhus
  • Bastbygningen
  • Ingerslevsgade 44
  • 1705 København V
  • kontakt@kbhmadhus.dk
  • +45 : 4090 9109