SkipNavigation


ServiceNavigation

  • Nyheder
  • Kontakt
  • Alle medarbejdere
  • Tilmeld nyhedsbrev
  • English
  • Print
  • add this

Ugens opskrift: Vegetarhottere

4. september 2017

Til årets Cooking Kids dyster børnene bl.a. i disciplinen vegetarhottere. Nu kan du lave din egen dyst og springe ud i samme disciplin. Her får du en opskrift til tre hottere.

Gulerødder2

Vegetarhottere
Det skal I bruge:

3 små økologiske gulerødder
Olie til stegning
3 hotdogbrød

Sådan gør I:
1. Steg gulerødderne i olie i ca. 15 minutter. 

Tomatsalsa:
Det skal I bruge:
3 tomater
½ finthakket rødløg
1 dl hakket basilikum 
½ dl olivenolie
Salt 

Sådan gør I:
1. Hak rødløg og basilikum.
2. Skær tomater i tern.
3. Bland med olivenolie.
4. Smag til med salt.

Agurkesalat
Det skal I bruge:
¼ agurk
2-3 syltede agurker
1 skalotteløg½ dl hakkede krydderurter (estragon og dild) 
1-1,5 spsk. æbleeddike
1 tsk. akaciehonning
1 tsk. grov sennep
2-3 spsk. olivenolie
Salt og peber

Sådan gør I:
1. Skær/riv agurken, i størrelse efter eget valg.
2. Skær/riv drueagurkerne, i størrelse efter eget valg.
3. Skær skalotteløg i tynde skiver.
4. Hak krydderurt.
5. Pisk æbleeddike, akaciehonning og sennep sammen i en skål.
6. Tilsæt olivenolie i en tynd stråle og pisk imens med en gaffel.
7. Smag til med salt og peber.
8. Bland alle ingredienserne og dressingen sammen i en skål og smag til.

Urtedressing:
Det skal I bruge:
1 dl hakkede urter (Estragon og persille)
1 tsk. salt
2 spsk. creme fraiche 

Sådan gør I:
1. Hak urter og bland med cremefraiche.
2. Smag til med salt.

Anretning: Anret 3 vegetar hottere - 1 til dommeren, 2 til holdet.Placer den stegte gulerod i et flækket hotdogbrød og læg dressing, salsa og agurkesalat på. Pynt med urter efter eget valg.

  • Københavns Madhus
  • Bastbygningen
  • Ingerslevsgade 44
  • 1705 København V
  • kontakt@kbhmadhus.dk
  • +45 : 4090 9109