SkipNavigation


ServiceNavigation

  • Om os
  • Nyheder
  • Kalender
  • Kontakt
  • Tilmeld nyhedsbrev
  • English
  • Print
  • add this

Det sker i februar

1. februar 2017

Årets sidste vintermåned byder på gourmet og børnemad.

Michelinmad i hverdagen
Kom med, når topkok og køkkenchef på Kadeau, Morten Falk, gæster Københavns Madhus og deler ud af sin begejstring for gode råvarer kyrdret med historier fra nogle af verdens bedste restauranter.

Arrangementet er en masterclass, hvor Morten viser teknikker, tilberedningsmetoder og gode tricks til dejlig mad med smag, saft og kraft. I løbet af eftermiddagen trækker vi i forklædet, tilbereder et dejligt måltid af sæsonens råvarer og slutter af med fællesmiddag.

Masterclassen er for alle, der ønsker inspiration til nye tilberedningsmetoder og retter af sæsonens råvarer. Du kan læse mere om arrangementet og tilmelde dig her.

Mellemmåltider - en vigtig energikilde
Sidst i februar  - nærmere bestemt fra den 27. til den 1. marts - sætter vi fokus på mellemmåltiderne i institutionen.

Sunde, velsmagende og ikke mindst varierede mellemmåltider er nemlig en vigtig kilde til at børnene har energi hele dagen. Derfor giver vores undervisere inspiration til både kolde, lune, grove og søde eftermiddagslækkerier, så mellemmåltiderne bliver en naturlig del af køkkenets menuplan.

Du kan læse mere om kurset, der er et AMU-kursus, her.

koek_2_2000x545.jpg

  • Københavns Madhus
  • Bastbygningen
  • Ingerslevsgade 44
  • 1705 København V
  • kontakt@kbhmadhus.dk
  • +45 : 4090 9109